Retourneren

Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet of bij aankomst beschadigd is dan kun je de bestelling defect raken. Stel ons direct op de hoogte door het sturen van een mail naar info@avarcas4all.nl met daarin het ordernummer, kleur en maat, je bank- of girorekeningnummer. Vervolgens je dan de ongebruikte artikelen in de originele verpakking te retourneren aan Lilitstijl. Gemakkelijk het pakket in te pakken en geen stickers te plakken op de originele verpakking of hier te schrijven. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Lilitstijl zal de aankoopwaarde inclusief verzending binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen. De retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Wanneer de klant slechts een gedeelte van de gelijktijdige bestelling terugstuurt, worden de originele verzendingen voor de heenzending niet vergoed.

Lilitstijl vertoont zich het recht voor retourzendingen te manipuleren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel riet wordt gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. Lilitstijl blijkt zich voort te zetten het recht voor retourzendingen te bepalen of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen (de experimentele besliste bedenktijd) door de klant worden teruggestuurd.

Retouradres:
Avarcas4all
Venetiëhof 95
1019 NB Amsterdam
 

© 2011 - 2024 avarcas4all | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel