Retourneren

Indien de bestelling niet aan je wensen voldoet of bij aankomst beschadigd is dan kun je de bestelling retourneren. Stel ons direct op de hoogte door het sturen van een mail naar info@avarcas4all.nl met daarin het ordernummer, kleur en maat, je bank- of girorekeningnummer. Vervolgens dien je dan de ongebruikte artikelen in de originele verpakking te retourneren aan Lilitstijl. Gelieve het pakket in te pakken en geen stickers te plakken op de originele verpakking of hierop te schrijven. De retourzending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Lilitstijl zal de aankoopwaarde inclusief verzendkosten (van de initiële verzending) binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending terugbetalen. De retourverzendkosten zijn voor rekening van de klant.

Wanneer de klant slechts een gedeelte van de initiele bestelling terugstuurt, dan worden de originele verzendkosten voor de heenzending niet vergoed.

Lilitstijl behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden. Lilitstijl behoudt zich voorts het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer de artikelen niet binnen 14 dagen (de wettelijk vastgestelde bedenktijd) door de klant zijn teruggestuurd.

Retouradres:
Avarcas4all
Venetiëhof 95
1019 NB  Amsterdam

© 2011 - 2023 avarcas4all | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel