Onderstaand vind je de algemene voorwaarden die o.a. betrekking hebben op de betaling, bezorgkosten, bestelling en levertijd en retourneren.

Betaling
De op de website vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling kan plaatsvinden middels iDEAL of bankoverschrijving.
Lilitstijl levert het artikel nadat de betaling is ontvangen. De levertijd vangt aan op het moment dat Lilitstijl de betaling heeft ontvangen.

Bezorgkosten
Lilitstijl  brengt een vaste bijdrage in de verzendkosten in rekening. De hoogte van deze bijdrage voor verzending in Nederland bedraagt € 5,95 per bestelling, ongeacht het aantal artikelen. De bezorgkosten binnen Europa zijn afhankelijk van het land van bestemming. Leveringen buiten Europa zijn mogelijk, maar hiervoor dient vooraf contact opgenomen te worden met Lilitstijl voor de kosten en de levertijd.

Bestelling en levertijd
Na ontvangst van de bestelling krijg je direct per e-mail een bevestiging van de bestelling.
Zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van Lilitstijl is bijgeschreven, verzendt Lilitstijl de bestelde artikelen, mits voorradig, binnen 4 werkdagen. Indien de bestelde goederen niet voorradig zijn neemt Lilitstijl gelijk contact met je op. Indien de levertijd de 30 dagen overschrijdt, heb je het recht de overeenkomst te ontbinden en kun je je geld binnen 30 dagen terugkrijgen.

Retourneren
Ga naar de pagina retourneren.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij Lilitstijl. Op verzoek zenden wij je een schriftelijk exemplaar van de algemene voorwaarden.

Garantie
Lilitstijl staat ervoor in dat de met de hand gemaakte sandalen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Indien het artikel niet aan vermelde specificaties voldoet, kun je binnen 2 maanden het artikel retourneren. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

Overmacht
Lilitstijl is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting jegens de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij Lilitstijl en transportstagnatie.

Intellectuele eigendomsrechten
Deze website is in zijn geheel, inclusief de naamgeving, het ontwerp, de lay-out en de tekst auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website mag zonder toestemming van Lilitstijl worden gebruikt voor andere websites en /of voor andere doeleinden worden gebruikt.

Privacy
Lilitstijl geeft geen persoonsgegevens van de klant aan derden door zonder toestemming van de klant. Lilitstijl gebruikt klantgegevens ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.

Toepasselijk recht/toepasselijke rechter
Op alle overeenkomsten en alle geschillen die daaruit mochten voortvloeien is Nederlands recht van toepassing. De Kantonrechter of de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam zijn bij uitsluiting bevoegd om kennis te nemen van enig geschil tussen Lilitstijl en de klant.

 

© 2011 - 2024 avarcas4all | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel